Spirituele consulten

Bewustzijn is alles wat je ervaart. Onbewuste patronen bepalen voor een groot deel wie we zijn. Onze hersenen verwerken de informatie van onze zintuigen tot een 'bewust zijn'. In je onderbewustzijn liggen je programmeringen en trauma's opgeslagen. Door je bewust te worden van ongewenste gedachten, kun je ze transformeren. 

 

Daarnaast kun je je vanuit een bewustzijnsstaat afstemmen op niet-fysieke energie. Dit is wat we doen tijdens een afspraak. Van daar uit kun je een healing geven of energie lezen.

 

Het is deels een vaardigheid, iets dat je kunt leren. Iedereen kan hierin ervaringen opdoen. Maar net als bij andere beroepsgroepen heb je voor het ene meer talent dan voor het andere en speelt opleiding een belangrijke rol.

 

Vragen van klanten gaan vaak over het leven, het leven na dit leven, energie en de helende kracht die dit in zich heeft. Veel mensen die een spirituele afspraak maken, zitten met vragen die niet beantwoord zijn of hebben behoefte aan een steuntje in de rug.  Anderen ervaren moeilijkheden in de rouwverwerking,  willen meer inzicht in hun talenten of hebben behoefte aan een healing consult. Zo zijn er verschillende redenen waarom mensen afspraken maken. Ik zie mijn werk dan ook als een grote verantwoordelijkheid.

 

Ook op dit gebied raak je niet uitgeleerd. Zo heb ik een intensieve opleiding voor healing gevolgd . Daarnaast heb ik regelmatig deelgenomen aan trainingsweken en workshops in de Zwanenhof. Onder andere op het gebied van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en spirit art.

 

Ik vind het een voorrecht om getuige te zijn van de bijzondere, helende en inspirerende kracht die mensen ervaren.

 

Healing consult

Persoonlijk consult

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84