Spiritualiteit

Bewustzijn is alles wat je ervaart. Onbewuste patronen bepalen voor een groot deel wie we zijn. Onze hersenen verwerken de informatie van onze zintuigen tot een 'bewust zijn'. In je onderbewustzijn liggen je programmeringen en trauma's opgeslagen. Door je bewust te worden van ongewenste gedachten, kun je ze transformeren. 

 

Daarnaast kun je je vanuit een bewustzijnsstaat afstemmen op niet-fysieke energie. Dit is wat we doen met mediumschap. Van daar uit kun je een healing geven of energie lezen.

 

Mediumschap is deels een vaardigheid, iets dat je kunt leren. Iedereen kan hierin ervaringen opdoen. Maar net als bij andere beroepsgroepen heb je voor het ene meer talent dan voor het andere en speelt opleiding een belangrijke rol.

 

Bij mediumschap gaat het over het leven na dit leven, energie en de helende kracht die dit in zich heeft. Veel mensen die een medium bezoeken zitten met vragen die niet beantwoord zijn of hebben behoefte aan een steuntje in de rug.  Anderen ervaren moeilijkheden in de rouwverwerking,  willen meer inzicht in hun talenten of hebben behoefte aan een healing consult. Zo zijn er verschillende redenen waarom mensen afspraken maken. Ik zie mijn werk dan ook als een grote verantwoordelijkheid.

 

Ook op dit gebied raak je niet uitgeleerd. Zo heb ik een intensieve opleiding voor healing gevolgd . Daarnaast heb ik regelmatig deelgenomen aan trainingsweken en workshops in de Zwanenhof. Onder andere op het gebied van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en spirit art.

 

Graag wil ik je laten zien dat de verbinding met degene die je dierbaar was ook na de dood blijft bestaan. Er is dus nog altijd contact. Daarnaast vind ik het een voorrecht om getuige te zijn van de bijzondere, helende en inspirerende kracht die mensen ervaren.

Veronique Janssens-Eijkelkamp

06 31683516 - Delden

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84