Meer over mij

 Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht ben ik lange tijd werkzaam geweest in de evenementen business. Een boeiende zakelijke omgeving waarin luisteren en het aanvoelen van behoeftes van mensen en bedrijven centraal stond. Een vak waarin een goede sfeer en communicatie erg belangrijk waren.

 

Na 20 jaar ontstond bij mij de behoefte aan meer persoonlijke diepgang. Ik besloot weer te gaan studeren en koos voor de geaccrediteerde HBO opleiding voor Verlies- en Rouwtherapie aan de Sociale Academie in Utrecht. Samen met de driejarige beroepsopleiding tot medium en de opleiding tot IEMT (Integral Eye Movement Therapy) Practitioner heb ik een stevig fundament gelegd voor mijn praktijk.

 

Met de unieke combinatie van kennis, ervaring en een sterk ontwikkelde intuïtie ben ik in staat om in relatief korte tijd in contact te komen met wat er bij jou speelt. Wat je hindert en wat je nodig hebt. Waarbij ik oog heb voor je verdriet en je kracht.

 

Trots en dankbaar ben ik, dat ik hierin al veel mensen heb mogen ontmoeten. Ontroerende en treffende ontmoetingen die gaan over het leven, over jouw leven en het leven na dit leven.

 

Mijn opleidingen

HBO Verlies- en rouwtherapie

IEMT (Integral Eye Movement Therapy) Practitioner

3-jarige intuïtieve opleiding voor mediumschap

Healing opleiding

Counseling bij depressie en rouw

Psychopathologie

Hoge Hotel- en Managementschool

 

Veronique in het kort:

Ervaringsdeskundige met humor, luisteraar, intuïtief, respectvol, nuchter, transparant, warm, invoelend en dankbaar.

Ik geniet van gastvrijheid en hou van zingen en musicals.

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84