Ervaringen

Veronique is een rouwtherapeut die haar vak en professionele handelen serieus neemt. Ze is in staat om nieuwe inzichten op het gebied van verlies- en rouwbegeleiding concreet te vertalen naar de praktijk, d.w.z. toe te passen in haar begeleiding van cliënten. Ik vind haar werkwijze transparant, adequaat en zorgvuldig en raad haar van harte aan bij zowel collega-therapeuten als cliënten!

 - Josje Geerse, docent, therapeut en supervisor

 

Hoi Veronique.

Het gaat goed met mij, erg bijzonder. Ik voel me stukken lichter in mijn lijf. Mijn buikpijn is wonderwel ook rustiger, dat ik de pijn soms mis. Dan denk ik 's avonds: ik heb mijn buik vandaag helemaal niet gevoeld met lopen, fietsen etc. Dus al met al bijzonder en een zeer fijne ervaring! Ik kom graag weer terug voor een vervolg behandeling.

Bedankt Veronique!

- Astrid (44 jaar) over een IEMT sessie

 

Heel bijzonder dat Veronique zo goed de vinger op de zere plek kan leggen en mijn ziel kan doorgronden. Ik ben heel blij met de boodschap die ik heb gekregen en ga er zeker wat mee doen. Wat ik heel knap vind is dat Veronique met veel respect voor de ander, kan verwoorden wat ze voelt.

- Marlies (24 jaar) over een privé consult

 

In mijn leven is er veel gebeurd. Door de afspraken met Veronique hebben we de gebeurtenissen kunnen ordenen. Ik begrijp nu waarom ik reageer zoals ik reageer bij heftige gebeurtenissen. Het geeft me heel veel rust.

- Marieke (40 jaar) over verlies begeleiding

 

Ik vond het echt heel bijzonder. Alleen al het gesprek heeft me veel kalmte gegeven : )

Dank je wel!

- Jeroen  (38 jaar) over een persoonlijk intuïtief consult

 

Het is fijn om met Veronique te praten over het verlies van mijn beide ouders. Hoewel ik veel steun ervaar vanuit mijn omgeving, is het fijn om mijn gevoelens te delen met iemand die mij verder niet kent. De gesprekken doen recht aan wat mijn ouders voor mij betekend hebben. Hierdoor kan ik beter met het verlies omgaan.

- Ellen (61 jaar) over verlies begeleiding

  

Duidelijke uitleg, openheid, professioneel. De rust die Veronique uitstraalt voelt goed. Niks zweverigs!

- Julia (33 jaar) over een healing

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84