Ervaringen

Paniekaanvallen - Maud S. (22 jaar)

Toen ik bij jou kwam, had ik de hoop al opgegeven. ik dacht het probleem ligt bij mij en er is geen oplossing voor. Aan het begin had ik er weinig vertrouwen in, tot het moment dat ik dacht 'dit werkt'. Ik sta weer stevig in mijn schoenen. Het gaat veel beter. Ik snap niet helemaal hoe het kan, maar ik vind het wel heel fijn!


'Ik herken mezelf niet meer'  - Yvette (36
 jaar)

IEMT heeft me rust en mezelf gebracht. Het gaat super goed met me. Het vrije wat ik altijd al in me heb, voel ik weer. Ik heb weer zin om leuke dingen te doen. Ik krijg alleen maar complimenten. Dat zeggen mijn kinderen ook. Zelfs mijn familie zegt het. Ik ben rustiger en relaxter geworden. Alles is verzacht. Gelukt. Check!

 

Drugsgebruik  - Tanja (38 jaar)

De afspraken met Veronique  hebben mij heel erg geleerd om te relativeren. De schrikreacties die ik had, zijn weg. Inzoomen op het probleem heb ik omgebogen naar uitzoomen zodat ik meer naar het geheel kan kijken. Daardoor komen ook goede herinneringen weer meer naar voren. De veroordelende stemmen zijn gecanceld en veranderd in tegengeluid. In relativering. Ik heb er een andere mindset door gekregen.

 

Jeugdtrauma/PTSS - Marcel (60 jaar)

Ik heb 20 jaar met angst en spanning rondgelopen en ik had er eerlijk gezegd geen vertrouwen meer in dat ook maar iets zou helpen om mij beter te voelen. Ik heb van alles geprobeerd waaronder EMDR en was over IEMT zeer sceptisch. Het is ongelooflijk maar dit is voor mij een nieuw leven, alsof ik mijn leven weer terug heb. Het wolkendek is verdwenen en de zon is weer doorgebroken. Ik kan weer normaal functioneren zonder in angst te schieten. Ik zou iedereen willen adviseren een poging te wagen. Voor mij is het boven verwachting en beter gegaan dan ik ooit had gedacht. Ik ben dolblij!

 

Onredelijke boosheid - Jade (32 jaar)

De sessies hebben mij rust gebracht in de zin van actie - reactie. Daardoor kan ik situaties die zich voor doen beter relativeren.

 

Persoonlijk consult / reading - Marielle Nieuwenhuis

Hoi Veronique,

Nog even een klein berichtje. We hebben een hele fijne sessie gisteren bij je gehad. 

We voelen ons rijk!! Wat doe je het mooi, zo rustig en betrokken.

Het was inderdaad precies wat we 'nodig' hadden.

Warme groet, Marielle

 

Paniekgevoelens door irrationele gedachten  - Mae (26 jaar)
Ik kan meer rust ervaren en met een nuchtere blik naar mezelf kijken waardoor ik het gevoel krijg: ik mag er zijn. Ik ben dus niet gek. Ik hoef dus niet zo aan mezelf te twijfelen.

 

Spanning en gevoel van angst door hyperventilatie  - vader van Thijs (10 jaar)
Onze zoon was de laatste weken erg gespannen en angstig. Het belemmerde hem in zijn dagelijkse gang. We besloten om IEMT bij Veronique te doen, omdat we goede geluiden daarover gehoord hadden. Zéér bijzonder en mooi om te zien hoe makkelijk Veronique het gesprek aan ging met onze zoon. Hij praatte daardoor honderduit en voelde zich op zijn gemak. Na nog geen anderhalf uur therapie is onze zoon bijna geheel verlicht van zijn angsten en pakt hij alles weer op zoals hij normaal ook deed. Wij weten een volgende keer naar wie we toe moeten!

 

Onredelijk reageren - Viktor (32 jaar)
Er was gelijk een klik en ik voelde me op mijn gemak bij jou waardoor ik alles kon zeggen. Dat heb ik als fijn ervaren. Je hebt me zelf aan het denken gezet. De oplossing was snel gevonden.

 

Depressieve klachten - Hanna (55 jaar)

Er zijn heel wat stenen uit mijn rugzak verdwenen. Dat voelt heerlijk licht. Ik trek me de dingen van anderen niet meer zo aan. Daardoor kan ik veel meer genieten van de mooie dingen en mensen om me heen. Ik lach weer en voel me een blijer mens!

Verlies van partner - Yvette (49  jaar)
Ik kwam voor het verdriet van Rob maar het is veel meer geworden dan alleen dat. Ik heb leren dealen met het verdriet en mezelf teruggevonden. Je betrokkenheid en aanwezigheid is heel sterk en dat is heel fijn. Je ziet wat er onder de oppervlakte zit, je benoemt het ook en daar gaan we mee aan de slag. Alle respect en credits naar jou. Zonder jou had ik het niet gekund.

 

Aanhoudende irritatie collega - Arno (47 jaar)

Ik kon nooit op een normale manier reageren naar een bepaalde collega. Er kwam steeds heel veel woede en frustratie naar boven. Waar het vandaan kwam, snapte ik zelf niet. Tijdens de IEMT bleek dat dit te maken had met een situatie van vroeger. Hoe het kan, weet ik niet maar sinds ik bij jou ben geweest, kan ik op een ontspannen manier met haar samenwerken!

 

Paniek voor ballonnen - moeder van Pepijn (4  jaar)
De complete hysterie bij Pepijn voor ballonnen is volledig weg. Geen overstuur kind meer, geen idioot gehuil, geen gegil. Het ballon-probleem gaat altijd een beetje hand in hand met het vuurwerk en de knallen. De echte test kwam op oudjaarsdag. Pepijn heeft op en af van binnen naar buiten gelopen (al zo'n geweldig verschil) en de hele middag zelf rotjes afgestoken. Zelfs bij de grote knallen keek hij niet meer op of om. Ik ben er van overtuigd dat wat jij hebt gedaan met IEMT, gigantisch heeft geholpen. Een onwijs dankjewel daarvoor! Serieus, het is bijzonder om te zien wat zo'n methode kan losweken voor zo'n klein ventje. Daar ben ik je erg dankbaar voor.

 

Angst voor school en contact met anderen - Jasmijn (17  jaar)

Ik wist niet wat ik van IEMT moest verwachten maar ben blij dat ik gegaan ben. Mijn gevoel over mezelf is heel anders en naar de buitenwereld ook. Er is een hele lading van af. Heel chill!

 

Thema zichtbaarheid - Jannah (49  jaar)

Er is heel veel gebeurd. Ik realiseer me ineens hoe klein ik mezelf heb gehouden. Ik voel me ook echt 'anders', kan het niet zo goed onder woorden brengen. Versie Jannah 3.0 of zo... meer compleet!

 

Angst om het huis uit te gaan - Joke (61  jaar)

Toen ik voor het eerst bij jou kwam, voelde ik me gevangen in mezelf. Na de behandelingen bij jou voel ik me bevrijd. Ik kan weer plezier hebben en durf weer dingen te ondernemen. Dat nare angstige gevoel heb ik definitief achter me gelaten.

 

Moeilijke relatie met zoon - Marco (52 jaar)

Tussen mijn zoon en mij gaat het nu zoveel beter. Ik heb meer contact. Hij heeft voor het eerst sinds tijden uit zichzelf weer dingen tegen mij verteld. Heel apart hoe mijn IEMT-sessie effect heeft op onze relatie.

 

Aanhoudend verdriet om verbroken relatie - moeder van Dionne (17 jaar)

Met Dionne gaat het duidelijk beter. De scherpe randjes zijn er van af!

 

Stapelverlies - Madelon (44 jaar)

Een beetje terughoudend kwam ik bij je binnen. Ik had een wirwar aan ervaringen en verdrieten bij me. Helaas leidde dat tot een vicieuze cirkel waar ik in vastliep. Dus daar zat ik als verdwaasd en kwetsbaar vogeltje gewoon maar stilletjes en stuurloos te zitten. Je heb het vogeltje voorzichtig benaderd, ervoor gezorgd, het gevoed, gekoesterd. Ik leerde dat verdriet er mag zijn, het behoeft geen oplossing als je het leert kennen. Je gaf houvast, richting, inzichten en moedigde aan. Nu is het vogeltje sterk genoeg om op eigen kracht weer uit/verder te vliegen. Met meer levensvreugde, zelfkennis en zelfvertrouwen. Jouw warme en deskundige begeleiding was een unieke ervaring die ik, op mijn beurt, zal koesteren. 

 

Niet genieten en moeite met focus op school  - Kim (22 jaar)

Een negatief gevoel overspoelde me op de momenten dat ik juist wilde genieten. Het lukt me, door een gevoel van onrust, niet om me te focussen op school. Ik heb lang geprobeerd te achterhalen hoe het kwam dat ik me zo voelde. Het lukt me alleen steeds niet. Ik wilde graag van die vervelende gevoelens af, maar had het idee dat praten niet zou helpen. Ik had namelijk zelf al geprobeerd te bedenken hoe en waarom deze gevoelens ontstonden en hoe ik er van af moest komen, en het was me niet gelukt. Dat is juist het fijne aan IEMT. Je hoeft niet logisch na te denken, alleen maar te voelen. Gevoelens zijn namelijk soms ook niet te beredeneren. Veronique heeft veel verstand van wat ze doet. Ze heeft me een duidelijke uitleg gegeven over hoe je hersenen in elkaar zitten, en waarom het inderdaad soms gewoon niet lukt om gevoelens zelf op te lossen. 
Ik voelde me erg op mijn gemak. Omdat je merkt dat Veronique weet wat ze doet, durf je het nadenken ook los te laten. Je durft er op te vertrouwen dat het wel goed gaat. Ik heb twee consulten bij Veronique gehad. Het eerste consult ging over het negatieve gevoel tijdens de momenten dat ik wilde genieten. Diezelfde dag zou ik met een vriendin naar het terras gaan. Waar ik vóór het consult het liefst naar huis wilde als ik op het terras zat, maakte ik me daar die avond niet eens druk om. Na een tijdje dacht ik zelfs: 'Moet ik me niet slecht voelen nu?'.  Heel bijzonder. Na één consult kon ik al gelijk meer genieten van leuke dingen.

 

'Veronique werkt transparant, adequaat en zorgvuldig'  - Josje Geerse, docent, therapeut en supervisor Sociale Academie Utrecht

Veronique is een rouwtherapeut die haar vak en professionele handelen serieus neemt. Ze is in staat om nieuwe inzichten op het gebied van verlies- en rouwbegeleiding concreet te vertalen naar de praktijk, d.w.z. toe te passen in haar begeleiding van cliënten. Ik vind haar werkwijze transparant, adequaat en zorgvuldig en raad haar van harte aan bij zowel collega-therapeuten als cliënten!

 

Buikpijn klachten - Astrid (44 jaar)

Het gaat goed met mij, erg bijzonder. Ik voel me stukken lichter in mijn lijf. Mijn buikpijn is wonderwel ook rustiger, dat ik de pijn soms mis. Dan denk ik 's avonds: ik heb mijn buik vandaag helemaal niet gevoeld met lopen, fietsen etc. Dus al met al bijzonder en een zeer fijne ervaring! Ik kom graag weer terug voor een vervolg behandeling. Bedankt Veronique!

 

Onzekerheid - Marlies (24)

Heel bijzonder dat Veronique zo goed de vinger op de zere plek kan leggen en mijn ziel kan doorgronden. Ik ben heel blij met de boodschap die ik heb gekregen en ga er zeker wat mee doen. Wat ik heel knap vind, is dat Veronique met veel respect voor de ander, kan verwoorden wat ze voelt.

 

Kluwen met gevoelens - Marieke (40)

In mijn leven is er veel gebeurd. Door de afspraken met Veronique hebben we de gebeurtenissen kunnen ordenen. Ik begrijp nu waarom ik reageer zoals ik reageer bij heftige gebeurtenissen. Het geeft me heel veel rust.

 

Gevoel van onrust - Jeroen  (38)

Ik vond het echt heel bijzonder. Alleen al het gesprek heeft me veel kalmte gegeven : )

Dank je wel.

 

Verlies en eenzaam gevoel - Ellen (61 jaar) over verlies begeleiding

Het is fijn om met Veronique te praten over het verlies van mijn beide ouders. Hoewel ik veel steun ervaar vanuit mijn omgeving, is het fijn om mijn gevoelens te delen met iemand die mij verder niet kent. De gesprekken doen recht aan wat mijn ouders voor mij betekend hebben. Hierdoor kan ik beter met het verlies omgaan.

 

 Stressgevoelens - Julia (33)

Duidelijke uitleg, openheid, professioneel. De rust die Veronique uitstraalt voelt goed. Niks zweverigs!

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84