Ervaringen

 

Stapelverlies - Madelon (44 jaar) over verlies coaching

Een beetje terughoudend kwam ik bij je binnen. Ik had een wirwar aan ervaringen en verdrieten bij me. Helaas leidde dat tot een vicieuze cirkel waar ik in vastliep. Dus daar zat ik als verdwaasd en kwetsbaar vogeltje gewoon maar stilletjes en stuurloos te zitten. Je heb het vogeltje voorzichtig benaderd, ervoor gezorgd, het gevoed, gekoesterd. Ik leerde dat verdriet er mag zijn, het behoeft geen oplossing als je het leert kennen. Je gaf houvast, richting, inzichten en moedigde aan. Nu is het vogeltje sterk genoeg om op eigen kracht weer uit/verder te vliegen. Met meer levensvreugde, zelfkennis en zelfvertrouwen. Jouw warme en deskundige begeleiding was een unieke ervaring die ik, op mijn beurt, zal koesteren. 

 

Niet genieten en moeite met focus op school  - Kim (22 jaar) over IEMT sessie

Een negatief gevoel overspoelde me op de momenten dat ik juist wilde genieten. Het lukt me, door een gevoel van onrust, niet om me te focussen op school. Ik heb lang geprobeerd te achterhalen hoe het kwam dat ik me zo voelde. Het lukt me alleen steeds niet. Ik wilde graag van de vervelende gevoelens af, maar had het idee dat praten niet zou helpen. Ik had namelijk zelf al geprobeerd te bedenken hoe en waarom deze gevoelens ontstonden en hoe ik er van af moest komen, en het was me niet gelukt. Dat is juist het fijne aan IEMT. Je hoeft niet logisch na te denken, alleen maar te voelen. Gevoelens zijn namelijk soms ook niet te beredeneren. Veronique heeft veel verstand van wat ze doet. Ze heeft me een duidelijke uitleg gegeven over hoe je hersenen in elkaar zitten, en waarom het inderdaad soms gewoon niet lukt om gevoelens zelf op te lossen. 
Ik voelde me erg op mijn gemak. Omdat je merkt dat Veronique weet wat ze doet, durf je het nadenken ook los te laten. Je durft er op te vertrouwen dat het wel goed gaat. Ik heb twee consulten bij Veronique gehad. Het eerste consult ging over het negatieve gevoel tijdens de momenten dat ik wilde genieten. Diezelfde dag zou ik met een vriendin naar het terras gaan. Waar ik vóór het consult het liefst naar huis wilde als ik op het terras zat, maakte ik me daar die avond niet eens druk om. Na een tijdje dacht ik zelfs: 'Moet ik me niet slecht voelen nu?'.  Heel bijzonder. Na één consult kon ik al gelijk meer genieten van leuke dingen.

 

'Veronique werkt transparant, adequaat en zorgvuldig'  - Josje Geerse, docent, therapeut en supervisor Sociale Academie Utrecht

Veronique is een rouwtherapeut die haar vak en professionele handelen serieus neemt. Ze is in staat om nieuwe inzichten op het gebied van verlies- en rouwbegeleiding concreet te vertalen naar de praktijk, d.w.z. toe te passen in haar begeleiding van cliënten. Ik vind haar werkwijze transparant, adequaat en zorgvuldig en raad haar van harte aan bij zowel collega-therapeuten als cliënten!

 

Buikpijn klachten - Astrid (44 jaar) over IEMT sessie

Het gaat goed met mij, erg bijzonder. Ik voel me stukken lichter in mijn lijf. Mijn buikpijn is wonderwel ook rustiger, dat ik de pijn soms mis. Dan denk ik 's avonds: ik heb mijn buik vandaag helemaal niet gevoeld met lopen, fietsen etc. Dus al met al bijzonder en een zeer fijne ervaring! Ik kom graag weer terug voor een vervolg behandeling. Bedankt Veronique!

 

Onzekerheid - Marlies (24) over een privé consult

Heel bijzonder dat Veronique zo goed de vinger op de zere plek kan leggen en mijn ziel kan doorgronden. Ik ben heel blij met de boodschap die ik heb gekregen en ga er zeker wat mee doen. Wat ik heel knap vind, is dat Veronique met veel respect voor de ander, kan verwoorden wat ze voelt.

 

Kluwen met gevoelens - Marieke (40) over verlies coaching

In mijn leven is er veel gebeurd. Door de afspraken met Veronique hebben we de gebeurtenissen kunnen ordenen. Ik begrijp nu waarom ik reageer zoals ik reageer bij heftige gebeurtenissen. Het geeft me heel veel rust.

 

Gevoel van onrust - Jeroen  (38) over een persoonlijk intuïtief consult

Ik vond het echt heel bijzonder. Alleen al het gesprek heeft me veel kalmte gegeven : )

Dank je wel.

 

Verlies en eenzaam gevoel - Ellen (61 jaar) over verlies begeleiding

Het is fijn om met Veronique te praten over het verlies van mijn beide ouders. Hoewel ik veel steun ervaar vanuit mijn omgeving, is het fijn om mijn gevoelens te delen met iemand die mij verder niet kent. De gesprekken doen recht aan wat mijn ouders voor mij betekend hebben. Hierdoor kan ik beter met het verlies omgaan.

 

 Stressgevoelens - Julia (33) over een healing

Duidelijke uitleg, openheid, professioneel. De rust die Veronique uitstraalt voelt goed. Niks zweverigs!

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84