Verlies & rouw

Verlies & rouw · 21. maart 2020
Zo dat kwam even binnen. André van Duin met een breekbaar muzikaal geschenk voor Matthijs van Nieuwkerk. De impact van dit Corona virus raakt mij onverwacht met volle kracht. ‘La Bohème’ door André getransformeerd tot een lied over langvervlogen tijden, plekken waar liefde wordt gedeeld en waar tijd was in overvloed. Zo klein en breekbaar en met een diepe warme stem voel je de ontroering en intimiteit van het moment. Betekenisvolle blikken over en weer. Het is niet zomaar een liedje. Dit...

Verlies & rouw · 24. december 2019
Kerst. Een rijk versierde boom, aan tafel met dierbaren en uitgebreide menu’s. Maar wat staat er op het menu als je weet dat dit misschien wel de laatste Kerst samen is. En hoe vier je Kerst als de pijn en het gemis van diegene die je liefhad zo voelbaar is tijdens deze dagen. Lees hier mijn kerst blog voor Dochters van Twente over opmerkzaamheid, herinneren en verbinden.

Verlies & rouw · 16. september 2019
Als we iets niet als ‘gewoon’ ervaren is het wel de omgang met de ‘dood’. Deze blog gaat over het ongemak dat we ervaren als we geconfronteerd worden met mensen in rouw.

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84