24. december 2019
Kerst. Een rijk versierde boom, aan tafel met dierbaren en uitgebreide menu’s. Maar wat staat er op het menu als je weet dat dit misschien wel de laatste Kerst samen is. En hoe vier je Kerst als de pijn en het gemis van diegene die je liefhad zo voelbaar is tijdens deze dagen. Lees hier mijn kerst blog voor Dochters van Twente over opmerkzaamheid, herinneren en verbinden.

17. oktober 2019
Volgen we altijd onze intuïtie? Of laten we vaker ons verstand de boventoon voeren? Deze blog gaat over de kracht van intuïtie en hoe je de relatie met je intuïtie kunt versterken.

16. september 2019
Als we iets niet als ‘gewoon’ ervaren is het wel de omgang met de ‘dood’. Deze blog gaat over het ongemak dat we ervaren als we geconfronteerd worden met mensen in rouw.

06. juni 2019
Het roer om. Dat is makkelijk gezegd. Wat als je voelt dat je toe bent aan iets nieuws en er een deur is geopend die niet meer dichtgaat. Deze blog gaat over een nieuwe realiteit en de kracht van je intuïtie. Over heling en inspiratie en de blauwe kledingstukken in mijn kast. #energie #blog #expert #afscheidnemen #spiritualiteit #praktijkgeopend